fredag 9 mars 2018

Tjampens travtips: V75 Eskilstuna 10 mars 2018

Vinter, vinter, vinter och inte ens en gnutta hopp om kommande vår och sommar. Mer snö på väg in och allt man ser i väderprognoserna gör att frosten biter sig fast inom en och man önskar det fanns en väderlekstjänst, som åtminstone kunde ljuga lite och säga det bara är måttliga mängder med snö som väntar...

Crystal Palace har imorgon ännu en vad som ser ut vara hopplös uppgift, bortamatch mot Chelsea och ny nollpoängare att vänta, kan bli en särdeles tung säsongsavslutning det här. Man får se det positiva i att The Championship ändå känns mer som en rättvisare liga, utan alla dessa miljardprojekt att stånga sig blodig emot, ingen nämnd ingen glömd.

Traveriet har som väntat gått i stå och trots att morgondagens Eskilstuna sjua ser tämligen enkel att bena ut, så är självförtroendet nu kört i botten och inga större förhoppningar om rekorderlig vinst existerar längre. Provar med sparsamma spikar på Orkidee Skift och Zenit Brick. Borde ha vågat mer, chansat lite hårdare och möjligen då kunnat bryta denna nedåtgående trend som etsats sig fast i närminnet. Men är man enkelspårig är man enkelspårig och då finns det inte några andra vägar att ta heller.



Den imaginära femitopplistan bjuder denna vecka på en liten överraskning i form av Eva Cassidy "Over The Rainbow", hörde den idag på världens bästa P4 och drabbades av någon sorts sad songs eufori. Lite mer tårdrypande direkt med allas våran Waylon Jennings "San Fransisco Mabel Joy", Tanya Tucker "Delta Dawn" och Marianne Faithful "The Ballad Of Lucy Jordan" och så Maritza Horn "Lasarettsvisan" Tårarna vill ju aldrig ta slut och då måste man bryta trenden med en bubblare i form av The Box Tops "The Happy Song".

Trevlig Helg!

Veckans bonus till Tjampen:



Nederländernas bidrag till Eurovision 2018:
Waylon (!!!) - Outlaw In 'Em
Grattis!!

V75 Inlämnat: 2018-03-09, 18:57 Eskilstuna Lördag 2018-03-10 Start: 16:20 Kostnad: 108,00 kr
Avd
1: 1, 7, 10 (9, 4)
2: 4 Orkidee Skift (15, 7)
3: 5 Zenit Brick (9, 8)
4: 3, 11, 13 (9, 6)
5: 2, 5 (7, 4)
6: 1, 2, 5, 9 (11, 3)
7: 2, 4, 6 (10, 1)



Än lyser snön vit på träsklinjen
Tjampens bildrapport


Ännu mera tomma borrkärnlådor till Röjnoret...


...för reparation.


Tisdagslunch i 1102.


Kors i taket!


En solig torsdag.


Taxi i Jörn - en ack så viktig samarbetspartner,
som besparar en oräkneliga mil
längs otaliga träskmarksvägar åt alla väderstreck.


Fredag i Jörn, mer snö på ingång.