lördag 28 februari 2015

Tjampens travtips: V75 Halmstad 28 februari 2015


Lyssnade idag på The Bellamy Brothers "Let Your Love Flow" på bilradion och hamnade i tankarna tillbaks till bussförarutbildning i Gällivare, således ledde det ena till det andra och musikaliska minnen vävde åter samman tid och rum.

"Tutti Frutti" med Elvis Presley är Wesslaugatan och särdeles uppskattad EP i gåva från moster M, "Born On The Bayou" med Creedence Clearwater Revival är Nordanåskolan, hela Steppenwolf Live LP:n är Guy's bokhandel i Boliden och Lv7 i Luleå...



.... och "Black Velvet" med Alannah Myles är segerfest för Invictus hos Skeå Trotting.



Månne kan morgondagen bringa nytt musikaliskt minne förknippat med fullträff på Halmstads V7:a? Tveklöst en långsökt förhoppning, som förmodligen landar i gruset av ännu en brusten illusion... men skam den som ger sig och när allt fallerar igen får man blicka ner och borra vidare till nästa veckas guldåder.

Tre inledande singelstreck bådar definitivt inte gott inför morgondagen, men ger å andra sidan snabbt sinnesro att titta på damernas tremil i Falun och försöka glömma nervositeten inför Palace's bortamöte med West Ham.

Raden i all sin dubiösa glans:

Lopp 1: (4) Naglo' Del Nord
Lopp 2: (1) Gordonston
Lopp 3: (4) Västerboonthenews
Lopp 4: 1 - 4 - 5 - 6 - 12
Lopp 5: 1 - 2 - 4 - 6 - 9 - 10
Lopp 6: 1 - 4 - 6
Lopp 7: 7 - 8

180 optimala rader a' 90 krackelerade riksdaler

Alternativa lunchställen....


... med synnerligen goda parkeringsytor, Jörnträ 


...och SEU i Finnforsfallet...


... och sedan äntligen helgparkering.