söndag 29 juni 2014

Alltid till tjänst med Årets glass!


Winner Taco
Glassgubben - alltid till tjänst och alltid redo att servera det goda med detta eviga clownflin. Årets glass: Winner Taco.

Lagom sötma lagom sälta. En taco med smak av grädde, ringlande kolasås i en krispig våffla med överdrag av mjölkchoklad och jordnötter. Rekommenderas som alternativ till frukost, lunch, mellanmål eller middag.
Koncentrerad SKUMMJÖLK, socker, kokosolja, VETEMJÖL, vasslepulver (MJÖLK), kakaomassa,
glukos-fruktossirap, sockrad kondenserad MJÖLK, JORDNÖTTER, invertsockersirap, kakaosmör, SKUMMJÖLKSPULVER, MJÖLKFETT, fettreducerat kakaopulver, glukossirap, emulgeringsmedel (solroslecitin, SOJALECITIN, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror, polyglycerolpolyrincinoleat), arom, VETESTÄRKELSE, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl), karamelliserad sockersirap, surhetsreglerande medel (tetranatriumdifosfat), salt.
Kan innehålla spår av nötter och ägg.

Det sista är lite underligt eftersom den enligt reklamen har ett överdrag av mjölkchoklad och jordnätter men i innehållsdeklarationen anges "spår av jordnötter" - då var det inte mycket till nötter i våfflans överdrag.

Men GOD är den - säger en glassälskare med stor erfarenhet inom avdelningen "onyttigheter".