fredag 23 oktober 2015

Björnidets playlist 151024


Adele släpper ett nytt album 20 november och till idet har insmugit sig ett smakspår från kommande "25". Rod Stewart och Elton John har också nya album på gång. Ovan ett bildbevis på att björnen håller till i de hippa kvarteren vilket inte påverkar honom särskilt mycket - då mycket på grund av en stelnad mognad som successivt tycks smaka övermogen. Men musik är ju tillåtet att lyssna på. 




LARS WINNERBÄCK: Har inte varit särskilt produktiv de senaste två åren men presenterade en ny låt i TV och måhända är detta första tecknet på att mer komma snart.

ADELE: "Hello" - det går inte att undvika att inledningsvis ha "Hello - is there anybody out there" i sinnena när Adele säger "Hello". Smakprov från nya albumet "25". Adele Laurie Blue Adkins föddes 5 maj 1988 i Tottenham - så "25" torde inte syfta på någon ålder.

SIMON-ERICKS: Producent, musiker och låtskrivare från Eskilstuna. Visslar åter efter årets tidigare "Waiting For The Sun".


Hästar i det fria vid Kaknästornet presenteras som en hyllning till Tjampen som i detta nu nog sitter och klura på hur i hela världen det ska bli stora inkomster från morgondagens hästmöte på travbanan på Jägersro med deltagande av favoriter som Shadow Woodland, Victorious Star, Alkalizer AM, Kax The Flax, Scellino Luis, Alfas Da Vinci och Delicious U.S. Notera att vi lämnar lopp 4 därhän så länge.


ENDANGER: "Das Ist Alles". Högt tempo på björnlufsen från start den kommande veckan enligt spellistan. Endanger is back! 890 klick har lyckats administreras för låten på YouTube och 11 personer gillar den.


För övrigt har nedmonteringen av Kolingsborg uppenbarligen inletts.


Hemmavid går livet sin stilla gång.