lördag 19 september 2015

Björnidets playlist 150919




Hjörturs version av Beatleslåten "I´ve Just Seen A Face" och Bronze Radio Returns nya singel "Light Me Up" finns i denna stund inte att redovisa via YouTube.

JOACHIM WITT - den tyske veteranen alltid lika välkommen. Ett spår från årets album Ich. Witt en aktiv 66-åring som är fortsatt mycket produktiv - karriär som både sångare och skådespelare. I Björnidet välspelad som "Bataillon D´Amour" och "Hey Hey Was Für Ein Morgen" samt "Kyrie Eleison" (2000), "Mein Herz", "Die Erde Brennt" och "Es Regnet In Mir" utgivna 2014.

BILLY VERA amerikan född 1944 och Vera hade en stor hit 1987 med "At This Monent" och är fortsatt som 71-åring aktiv med bandet Billy & The Beters. 1974 spelades "Private Clown" in första gången men denna version känns som en mycket senare uppdatering.

ROB THOMAS Robert Kelly Thomas, född 14 februari, 1972 i dåvarande Västtyskland är en amerikansk rocksångare och låtskrivare. Han är både sångare och förste låtskrivare i bandet Matchbox Twenty som han har varit med i sedan 1995. Lite stökig låt "Trust You" som nog inte blir gammal på spellistan.

Annars så är läget oförändrat vad gäller spännande utgåvor för Björnidet. Från Hjörtur kan man ladda ned varje vecka nya singlar och Jerry Williams - för att återgå till seniorerna - är ju också aktuell. Hans och Anna Ternheims version av ledmotivet till True Detective håller väl inte samma kvalitet som originalet från The Handsome Family. Det klagas på Jerrys engelska uttal och den är väl ganska svensk men det är väl ok. Platsar inte på spellistan idag.

BANANARAMA i "Help" med Dawn French, Jennifer Saunders och Kathy Burke i kören har plötsligt blivit lämpliga att ta sig västerut med för att lättare ta sig framåt när höstvindarna blåser.