lördag 16 april 2016

Icke tess idag


Icke tess idag - ska möjligen vara ett norskt uttryck som redaktören lagt sig till med. Ikke tess - icke tiptop. Halsont med kittlande gom i munhålan och begynnande rinnäsa och Prosit!

Det är väl vårvädret som får noteras som bakomliggande orsak. 

Läsglasögon dock återfunna! Redaktören slappar på soffan och med stora kroppen i tillbakalutad position känner han något som trycker mot baksidan av höger lår och med högerhanden känner han efter vad det kan vara som trycker. Det är de sedan två dagar försvunna läsglasen som ligger där och trycker. Redaktören upplever detta som ett mirakel och då inser säkert någon att världen inte är särskilt stor inom idets väggar. En nyhet värd att förmedla vidare eftersom en konferensdeltagare från förra helgen varit involverad i letningsaktionen utan något fynd då fanns att finna.

Med läsglas så väljer redaktören att idag lyssna på kroppens signaler - tacka för de Lambi Ultra Soft som också blivit återfunna bakom C-vitamintuben och Multivitaminburken på nedersta hyllan i skåpet som befinner sig nu och alltid sedan tidigare längst till höger i kökets rad av skåp.

En nyhet att notera för att tillkännage att livet är inte stort sett mycket större i stolta kungliga huvudstaden än i Kattisträsk - till synes till och med något mindre i omfång, volym och yta.