söndag 6 augusti 2017

Support the artist: Importer vecka 31

MYKEY ??... Jo MyKey är ett band från Malmö. Ett hobbyband som släppte singeln "Monsters in the Dark" 31 mars 2017. "Mykey is a hobbyband that will make you smile. It's simple and familiar songs that inspire you. Songs about love, friends and creamcheese" som det heter på deras bandcampsida.

AIDEN SCHOFIELD har ett nytt album ute och låten "Born Under An Angry Star" är importerad så att Schofields ekonomi har stärkts ytterligare dock saknas låten för att kunna läggas in på en blogg.


BLUTENGEL från Tyskland och kanadensiska THE STRUMBELLAS är inga nyheter direkt utan importerade från februari 2017 och får vara ett tecken på att vecka 31 inte bjudit på mycket nytt som är importvänligt till detta ide.

Musikstatistikern tillika redaktören kan i denna stund förtälja för alla vi intresserade - att sedan november anno 2013 till dagen som vi har idag - så har 2 361 olika artister spelats och skrobblats inom detta ide och under turer i skogar och marscher tur och retur till ämbetet.

Tyska Blutengel ligger gott placerad på denna maratonlista på en 49:e plats och The Strumbellas intar en god plats 247. MyKey är nykomlingar i detta sällskap. Statistiknörden kan tillägga att 24 362 spelningar har genomförts sedan november 2013. Allt enligt www.last.fm 👨


Annars så regnar det smått och lätt. Ett duggregn som är gott för allt i skogen och för påfyllning i våra grundvattenreservoarer. 


Visste inte att på Jupiters måne Europa finns (kan finnas) en 100 kilometer djup ocean som innehåller mera vatten än i vår planets alla oceaner.


Vattenbehovet för ett hushåll beräknas till 50-100 liter per person och dygn så vi och våra kroppar består av 55-78 % beroende på hur stora våra kroppar är.


Så därför är det inte bara dessa torra växter nära en vattenfylld sjö och ändå står där med torra halsar som är glada för dagens lättregn. Som dock i denna skrivande stund tycks ha upphört.