torsdag 21 augusti 2008

Dörren har öppnats

(Detta inlägg är sponsrat av Oslos solnedgångar)
Dörren har öppnats!
Björnidet har befunnit sig bortom horisonten med stängd dörr mot yttervärlden.
Modemet blev för gammalt eller helt utslitet - men idag kunde skribenten gå till Regnbågens Livsmedelsbutik och hämta ett nytt modem så nu är han åter och tillbaka.
Som att finna nyckeln till den dörr som varit stängd i fyra dagar.
Ni som har fungerande anslutningar till Internet och skaffat er ovanan att hålla er svävande i cyberrymden ska veta att det är mentalt beroendeframkallande.
Den dag som modemet kraschar så sitter ni där med Mina Dokument och Harpan. Får tacka ComHem för snabb leverans av ett nytt modem.
Väl inne på Internet så svävar man åter ut i det fria.


Och det har regnat och mullrat över himlen denna eftermiddag. Det kunde noteras utan nätanslutning.
Regnet öser ner....

...smattrande hårt regn och dunder från skyn!

Vad har hänt sedan senast det begav sig? Ute i landet skryter landsmän- och kvinnor över att fosterlandet Sverige saknar guldmedalj i OS i Peking. Att inte vinna är numera högsta status i landet - något att skryta över. TV-kommentatorer försöker hetsa upp oss till att engagera oss i kampen om en guldmedalj men inte många verkar bry sig. Och sannolikheten att någon svensk skulle vara dopad torde vara minimal.

Den störste hjälten i landet just nu är brottaren Ara som slängde sin medalj i backen och sonika lämnade hela tjottagrejset med en spark i väggen. Nog om detta - ser nu att en norsk häst var dopad....fast i svenska tidningar handlar det mindre om den dopade norska hästen och dess deppade ryttare -mera om hästens ryttares svenska fästmö. Så i Sverige är det hon som får ta på sig skammen!

Ibland är det kanske bättre att ha dörren stängd...