fredag 1 april 2016

Björnidets playlist 160401





Chilling out ;-)) så här postpåsken med DIANE ARKENSTONE och VALDI SABEV i två flummiga new age verk i synnerligen vackra musikvideos. Arkenstone har gett ut 17 album med healande musik sedan 2000 på det egna skivbolaget Neo Pacifica Recordings - tidigare gift med David Arkenstone - också hand multiinstrumentalist.
Valdi Sabev är en bulgarisk multimusiker som har en egen hemsida med länk http://valdisabev.com/
Mellan Arkenstone och Sabev en visuell upplevelse av Amanda Bergman i AMASON och deras fabulösa tolkning av "California Dreamin´".


ZUCCHERO och FLORENT PAGNY har de gemensamt att de båda är återkommare på Björnidets spellistor och att de båda vistats en del på Kuba de senaste åren. Dessutom är båda aktuella med nya album senare i vår där deras låtar i ett detta inlägg ingår som spår.
Mellan dessa italofranker KEVIN MORBY 27-årig texan från Lubbock. Bekant 2013 med låten "Reign" från Harlem River - Morby också aktuell med nytt album i april 2016. "Dorothy" är en försmak på detta.

När det ändå finns plats i detta inlägg så adderas Kevin Morbys "Reign" i levande utförande från Seattle och Zuccheros "Love Is All Around" från Havanna, Kuba samt Florent Pagnys "Ma Liberté De Penser" live från Olympia i Paris 2003.