fredag 22 maj 2015

Björnidet playlist 150523


Brandon Flowers album "The Desired Effect" nu utgiven i sin fyllnad. "Digging Up The Heart" och "Untangled Love" är ytterligare två goda exemplar på soloverksamhet från The Killers sångare och frontfigur. På YouTube finns inga goda uppladdningar på dessa två låtar men detta är ändock den med bäst upplösning från BBC radio.

 MIKA med ytterligare en låt från albumet "No Place In Heaven" i frågeställningen varthän tog alla goda människor vägen...






Bahamas är Afie Jurvanen och därmed en 34-årig kanadensare från Toronto som debuterade 2008 - "Lost In The Light" finns på albumet som heter Barchords och gavs ut 2012.

Hudson Taylor (tidigare Harry & Alfie) är en irländsk folkmusikduo som bildades 2011. Duon består av bröderna Harry och Alfie Hudson-Taylor, som för närvarande har kontrakt med Polydor Records i Storbritannien. De växte upp i Dublin, där deras far var en musiker och deras mor var en dansare och de började uppträda i unga år.

Bojana Stamenov är en 28-årig serbisk sångerska född i Belgrad inom facken soul, R&B och jazz. Bojana uppträder också för barn på teatern Boško Buha i Belgrad.

American Authors är icke utan förvåning ett amerikanskt rockband baserat i New York. Bandet bildades 2006 och består av Zac Barnett, James Adam Shelley, Dave Rublin och Matt Sanchez.

Nikki Lane live med "Good Man" med ett Ronettesintro och sedan visar sig att detta är country - mer tydligt live än på albumet "All Or Nothin´".

Jake Bugg i "Lightning Bolt" från albumet "Jake Bugg" (2012). Engelsk sångare och låtskrivare född 1994. Genrer: Indie rock, indie folk, country och folk rock.