fredag 20 mars 2015

Tjampens travtips: V75 Momarken 21 mars 2015


Det sägs att den första tanken alltid är den bästa, problemet är bara att när man har en hel vecka på sig att tänka, så är det lätt att glömma vad som var den första tanken och vilka som kom därefter och åter därefter.
Således blir det mest ett enda gytter som återstår när det är dags att skicka iväg ännu en listig V75 lösning, förmodligen mer listigare och mindre klarsyntare än vad som är bra för ens bästa.

Borde kanske spikat Denise F. Boko i 3:e, garderat Naglo' Del Nord i första, inte trott på storfavoriten Lannem Silje, det enda stoet i kallblodskampen och givetvis spikat B.B.S. Sugarlight i sista.

Men nu är det som det är, skyller på krackelerad rygg i onsdags, första kiropraktor besöket någonsin och följaktligen således alldeles för lång betänketid.

Musikaliskt går det dock ingen nöd alls denna nu allt mer vintrigare fredagsafton, hur kan man annat än må gott när stillsamma toner fyller torpet på bladet och än lever ju hoppet om skälig del av morgondagens norsk/svenska unionskampjackpot.



The Highwaymen "The Last Cowboy Song", Melanie "Brand New Key", Fairport Convention "Who Knows Where The Times Goes" och Jesse Winchester "Mississippi You´re On My Mind" är de främsta beskyddarna av frodande hoppfullhet denna dag som är, innan utannonserat bakslag för svagt spirande vår angör lite frostnupen brygga.

Raden i all sin schematiska glans

Lopp 1: (3) Naglo' Del Nord
Lopp 2: (11) Scellino Luis
Lopp 3: 2 - 3 - 7 - 8 - 10 - 15
Lopp 4: 1 - 3 - 7
Lopp 5: (10) Lannem Silje
Lopp 6: 1 - 2 - 7 - 9
Lopp 7: 1 - 6 - 9

216 marginella rader a' 108 seriösa riksdaler

Tjampens vecka i bilder:


Söndagslunch i hagen.





Maskinhäst  utan behov av söndagslunch.





Solförmörkelse 20 mars.


Man bör inte se upp mot en förmörkad sol
då får man finna på annat sätt att föreviga den astronomiska historiska dagens event.


©tjampenmobile2015