fredag 25 mars 2016

Björnidets playlist 160325



TRAVIS är aktuella med nytt album sm levereras i slutet av april 2016. Två låtar från det albumet har redan köpts in till musiklagret i Björnidet. MUSIC GO MUSIC är ett fenomen som mest låter 70-tal men "Inferno" är udda nog inspelad 2014.


GARMARNA med gäst JOAKIM THÅSTRÖM med en låt som tar ställning i den pågående flyktingkatastrofen på ett sätt som överensstämmer med redaktionen och ORCHESTRAL MANOEUVRES IN THE DARK står bakom produktionen till "Thrill Me" som är en låt hämtad från filmen om den osannolike backhopparen "Eddie The Eagle". AGES AND AGES är en grupp som bildades 2009 i Portland, Oregon och låten "Divisionary (Do the Right Thing) är ett tredje exempel på positivt engagemang denna vecka.


SIN FANG BOUS/SIN FANG är ingen okänning för idet men dessa tre låter från 2008 och 2011 har på något vis återupptäckts i denna stilla veckan.

Allt finns inte på YouTube och för att fylla på med musik på detta inlägg över veckans importer så får redaktören ta till Spotify där AMASONs version av "California Dreamin´" med sång av Amanda Bergman tilldragit sig mest öronlyssning under de senaste timmarna. ZUCCHERO finns representerad med två spår från hans kommande album "Black Cat" plus HILDA, JON HENRIK FJÄLLGREN samt ett spår från THE MONIKERs album från ifjol - en stark ballad tycks det - och ett spår från JAMES album Girl At the End of the World - "Attention!"