fredag 24 juni 2016

Björnidets playlist 160624


Veckans importer:


MATTHEW AND THE ATLAS: Brittiskt band med postadress Fulham. Nytt album 'Temple' ute nu. Matt Hegarty heter frontmannen i gruppen och 'Temple' är inspelad i Nashville.

RIVER MATTHEWS: Singer/songwriter från Woking i England som fått skivkontrakt med amerikanska Nettwerk som handhar många artister inom alternativa folkmusiken som till exempel Great Lake Swimmers.

THE HEAD AND THE HEART: Musikgrupp som bildades 2009 i Seattle.




ROMANtica: "Vi spelar musik och pantar burkar om dagarna för att överleva och drömmer bara om bättre liv för oss och våra familjer. Om vi har tur kan det här projektet både hjälpa oss medverkande men även sprida en mer positiv bild av romer", säger Andrei, 26." Musik från ett romskt musikgäng som dagligen spelar sin musik i tunnelbanan och nu har givit ut sin debutsingel inspelad på Warner Music Sweden av ett svenskt producentteam!

THE OUTDOOR TYPE: Australiensisk musiker från Melbourne som skriver en hel del om australiensiskt förortsliv.

OF MONSTERS AND MEN: Tredje låten (efter "Crystal" och "Black Water") som importerats från albumet 'Beneath the Skin' från 2015 och denna "Winter Sound" är ett bonustillägg på deluxeversionen av albumet.



ALESSIO BERNABEI: Solist sedan ifjol och tidigare medlem i italienska bandet Dear Jack.

BILLY JOEL: Från 1989 och albumet 'Storm Front' är "We Didn´t Start A Fire" importerad eftersom den varit ohörd sedan 1989.