tisdag 28 juni 2016

En tisdag i livet på jorden


I ett försök att förstärka och uppdatera garderoben drog redaktören på sig lufsartakterna och marscherade in till city. På vägen dit fick en flygande mås in en fullträff med nedsläpp av utsläpp på redaktörens ena byxben - just när höger ben fördes framåt.

Att detta inträffade borde ha stärkt möjligheterna för att redaktören nu äntligen skulle lyckas med sin uppdatering men efter att ha observerat måsar på rad så hamnade han inne i turistghettona och han tappade bara helt enkelt lusten till uppdatering. När han nu definitivt har gått in i den osynliga generationen så kan det kvitta - om garderoben är uppdaterad eller inte - bara man är hel och ren så är det ok synes han.


Efter att ha vänt och vridit på en skjorta i en butik ett bra tag och sedan gått så långt att titta på prislappen beslutade han sig för att gå och köpa torskpanetter och aioli i stället. En skjorta för 1499 kronor - nä nä inte en chans.

Att ta sig till city i dessa dagar är inte lika enkelt som tidigare - nu börjar ombyggnationen av trafikplats Slussen påverka framkomligheten även för lufsare. Passagen går nu under jord enligt ovan publicerad bild. Minns det!


God överraskning i torskpanettbutiken - tio röda rosor gratis som bonus till redaktören - det var inte illa. Bra komplement i fönsterträdgården som har sina vissna sidor efter åretshittills varmaste dag i lördags.
Så intressant kan livet vara  en tisdag i juni månad.


I morgonstunden var detta dagens mest intressant erfaranhet.
Strömkabel med kontakt liggande på gulvitrutig kökshandduk.



BORIS RENÉ som deltog i melodifestivalen detta år har hamnat på Björnidets playlist med en ny singel "Mon Amour" - finns sedan idag även på YouTube med en textvideo. Bättre än låten i melodifestivalen.