måndag 1 september 2008

I skvallerspegeln

"De klär varandra - ett stiligt par!" uttryckte sig värden tillika kocken. Det var så tankarna gick när valkyrian Brunhilde anlände till dinering oppå Tveita med sin kjæresta - måhända en Odenson som hon träffat på vid något gästabud på Valhalla.
Paparazis var lediga för kvällen så till vänster synes det enda som uppenbarades via lins vad gäller valkyrian och hennes "Odenson".
Kocken hade tillagat nackkotletter som är en av många rätter som finns på delikatessmenyn på Tveita och de var lika möra och saftiga som alltid. MPK gäller på Tveita och antalet potatisar och mängden sås är alltid gott tilltaget.
På grund av sin ringa storlek, sin oförmåga att låta bli att slänga i sig maten och möjligen dåliga bordsskick serverades Hoffnarren på golvet. Ändock på femtioårigt japanskt Kobeporslin. Efter måltiden fick Hoffnarren hjälpa till i köket och tjänstgöra som canisell diskmaskin.
"De klär varandra - ett stiligt par" var också slutomdömet när dineringen var avslutad och asatrion vandrade hemåt genom skogarna.